Paows nya frisyr

Blev ju jävligt bra det där!

http://paow.se/?p=24600

Kissie borde så mycket

Kissie har suttit och knåpat ihop en lång lista på vad hon BORDE gör. Bl.a. detta borde hon göra:

Hon borde träffa sina vänner oftare. - Ja, men det går ju ganska dåligt om man hela tiden tappar dom. Och Kissie, låtsasvännerna gills inte!
Hon borde vara en bättre flickvän. - Ja, men först måste hon skaffa en pojkvän. För inte tror vi väl på att hon har en?
Hon borde vara vän med bloggare. - Problemet är väl att ingen bloggare vill vara vän med henne? Många har försökt, men få har pallat.


Vakna med The Voice med Kenza och Tyra


Tjuvkik nr 2 på Kenza & Tyra Show


Daniel Paris anklagar Peter08 för stöld

Daniel Paris talade häromdan ut med Poppe. Där anklagade han Peter08 att sno bilder från bl.a. en kompis till Daniel.

Peter i sin tur slår tillbaka och säger att Daniel bara snackar skit. Allt för att få några länkar från skvallerbloggarna.

Vad tror ni? Själv tycker jag det luktar fejkbråk av alltihop.

Filmen med Daniel Paris.

Shire snackar om blogglögnerna

Shire, ni vet den där killen som är/var programledare för MTV News. Han snackade igår, i Vakna, om lögnerna i bloggarna.

Kolla in klippet här nere.

Förresten. Tro om den där Shire är bög? Får för mig det. Nåja. Här kommer klippet.


Kungarna av Tylösand och deras bloggar

Ikväll är det dags för det fjärde avsnittet av Kungarna av Tylösand. Gå in här för att ta en smygtitt på kvällens program.

Men dom är inte bara med i tv, dessa tjejer och killar. Bloggning står även det på schemat. Enda bloggen jag inte lyckas hitta är James. Tror inte han bloggar. Än.

Här hittar ni Kungarnas bloggar:

Ericas blogg

Miss Camis blogg

Rang blogg

Emelies blogg

Nathalies blogg

Jockibois blogg

Nemos blogg

Håll till godo!

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Kenzas nya byxor

Tycker dom påminner väldigt mycket om styrketräningsbrallor från 80-talet. Helst dom vänstra.

Inte okej!


http://kenzas.se/2010/09/27/pants

Kolla in Kenza & Tyra Show

Kenza och Tyra Show har premiär på torsdag klockan nio. Men redan nu kan du tjuvkika på programmet. Bl.a. får du se när Kenza har svårt att hålla sig för skratt när hon sjunger upp med Darin.

'

Välkommen in i intrigerna

Blog Awards stora vinnare, Egoina, tycker att Paow och Hugo är dåliga förlorare som lämnar galan när Egoina vinner pris.

Hugo svarar reptilsnabbt. Han dissar Egoina och säger att dom bara gick på toaletten. Han passar även på att välkomna henne in i intrigerna och avslutar det hela med ett stort No Fucking Mercy!!!



Jockieboi låg med Jackie

Jockiboi påstår nu att han låg med Jackie efter förra veckans Debatt. Han säger detta för att han har en ärlig blogg. Men frågan är om han är helt ärlig då det kommer till detta påstående. Kanske!

Ett svar lär väl snart dyka upp från Jackie.


Paows nya frisyr

Paow har varit och fixat med håret. Blev ju kanon det där. Synd att löshåret åker på igen på torsdag. Men spännande med den kommande rakningen.


http://paow.se/?p=24498

Peter08 om anklagelserna om att vara SD-sympasitör

Peter08 (Kissies bror) går nu ut och säger att han absolut inte är en Sverigedemokrat. Anledningen? Jo. Hans klädstil, musiksmak och vilken typ av tjejer han gillar. Dessutom diggar han Miljöpartiet.

Ja, det säger ju allt. Verkligen.


Kissie VS Paow - Var det misshandel?


Blog Awards

Orkar faktiskt inte ens kommentera årets Blog Awards. Det gör dom som var där mycket bättre. Läs t ex hos Paow, som dömer ut det hela.

Bloggledig


Vad går Jackie Ferm på

Hugo har gett "veckans jävla turbo diss" till Jackie Ferm. Vilket han har all rätt i, kan man tycka. Efter hennes medverkan i Debatt i går verkar hon ju inte ha alla hästar hemma. Hon var alltså på motståndarnas sida. Hon dömde i princip ut dom som är med i Kungarna av Tylösand. Snackade om att det var farligt med brännvinet.

Men jag undrar vad som är farligast jag. Alkoholen som Jockiboi och Nemo sveper eller det Jackie tagit igår. Lutar åt det sistnämnda.


Har Hugo och Kissie legat

Hugo berättade ju häromdan att han hade haft sex med Kissie. Kissie svarade idag att dom ej hade haft sex. Ett ganska givet svar. Vad trodde ni? Kvinnan som påstår att hon är både snygg och rik, kan man ju knappast vänta sig ett ärligt svar ifrån.

Och varför skulle Hugo ljuga om en sådan sak? Eller skulle han?

Sista ordet är nog ej sagt.




Mejla mig

Kom ihåg att mejla in era heta tips och smaskiga bloggskvaller. Eller så kanske ni bara vill mejla en vän. Jag finns här när ni vill! Eller inte.

Iaf så är adressen:
[email protected]

Trevlig fredag!

Rapattack v 38 - "Vi har en blogg"

Med bl.a. Dessie och Amir.


Amir hos vakna


Jockiboi, Nemo och Paow i Debatt



Jockiboi, Nemo och Paow var alla med i Debatt i går. Ämnet som skulle diskuteras var såklart Kungarna av Tylösand. Vad Paow gjorde där är fortfarande oklart.

Men nu till grabbarnas insats i programmet. Tyckte dom skötte sig riktigt bra, bortsett från att Jockiboi satt och småfnissade hela tiden och sneglade på Nemo och ville se vad han tyckte. Men annars så var det bara bra. Men någon vidare debatt tycker jag inte det blev.

Dom sa i princip samma sak i hela programmet. Jockiboi och Nemo sa att alla unga super som dom och att det inte alls är farligt. Motståndarna satt och gnällde om att det var farligt för hjärnan. Mycket mer blev inte sagt. Lam debatt helt enkelt. 1 - 0 till Kungarna!

Och Paow då? Ja, hon sa något om att hon och alla alla ungdomar beter sig som Tylösands-kungarna. Inget att tillföra alltså.

Vill ni se programmet så hittar ni det på länken här nere. 13.15 in i programmet.
http://svtplay.se/v/2161233/debatt/del_4_av_17_torsdag

Kissie

Men sluta nu Kissie! Du ser ju fan ut som ett mongo. Ett riksmongo.


http://www.kissies.se/?p=10620

Nemo gästbloggar

Ser att nemo är och gästbloggar hos Paow. Han skriver bl.a. att hans "motståndare" kommer få snyggt med skit.

Jag tar honom på orden och sitter bänkad ikväll klockan tio. På dom jävlarna bara!  Det är alldeles för mesigt i det där programmet. Heja Nemo! Hitta Nemo!


http://paow.se/?p=24332

Amir

Finns det någon bild på Amir som inte är tagen uppifrån? Finns det någon bild där han inte försöker dölja sin dubbelhaka? Är Amir hetero?

Svaret på dessa tunga frågor är förstås nej. Nej, nej, nej!

Men han har en söt mössa iaf!


http://gaybloggen.com

Blondinbella söker tyska bloggar

Jahapp. Hon hann inte mer än att komma ner så ska hon börja fixa med en massa blogggrejer. Är det ett tyskt mode-spotlife kanske?

Egentligen helt ointressant, men va fan. Vi kör.


http://blondinbella.se/bloggar-i-tyskland/

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0