Spotlife har haft bloggaudition

Många har undrat vad det är Blondinbella har pysslat med under fredagen. Jag kan nu avslöja att det handlar om ett tv-program som heter Konferensresan som ska sändas på Kanal 5 i vinter. Dom kommer följa konferensanläggningar i Stockholmsområdet och denna vecka är det Spotlife som varit gäster. Spotlife söker nya bloggare och har haft en bloggaudition där bloggare har fått ansöka om att vara en del av Spotlifes bloggnätverk.

Så var det med det. Roligare än så var det inte.

Här och här skriver Blondinbella lite om saken. Men hon avslöjar inte vad det handlar om. Men det behövdes ju inte. Eller hur? ;)

Nemos raderade inlägg

I det här inlägget pratar Nemo om ett raderat inlägg. Han skriver att inlägget var omoget och onödigt. Och eftersom jag älskar omogna och onödiga inlägg så kommer det här:


Kissie bajsar löst

Kissie gästade ju hos Ana Gina Show häromdan. För er som missat det, hittar ni programmet här.

Men orkar ni inte titta på programmet, som inte var så bra, kan ni alltid kolla in klippet här nedan. 8 snabba frågor till Kissie. Där avslöjar hon bl.a. att hon inte bajsar löst utan hårt.

Bloggkommentatorerna tycker att Kissie var riktigt bra i programmet och att hon kanske håller på att förändras. Jag tror absolut inte hon håller på att förändras. Hon kommer förmodligen alltid vara gamla vanliga Kissie. Hade Ana Gina inte skämtat sig igenom programmet och varit allvarlig en stund och "pressat" Kissie lite, så hade vi nog sett en annan sak. Med det sagt menar jag inte att Ana Gina inte ska skoja i sina program. Det är ju trots allt en humorprogram.


Och så några bilder från programmet:



Kolla in Ana Ginas blogg eller varför inte Kissies.

Dennis M

Igår var Dennis M på premiär för Sebastians kollektion SF Jets Flight School ll.


Mer bilder från eventet hittar ni på Adamssons blogg och hos Dennis M, som bilden ovan är lånad från.

Hemma hos Nemo


Ja, hemma i Nemos vardagsrum ser det ut så här. Bra eller anus?

nemo.myshowroom.se/jag-och-min-van-sandra

Kissie om sitt stora kaloriintag


Kissie kunde inte gå ut igår för att hennes lår fortfarande var uppsvällda efter ingreppet. Därför kunde hon inte heller få på sig sina jeans och bla bla bla.

Men i slutänden verkar hon ändå skylla på den där mackan hon åt tidigare under dagen.

Hon kunde inte hålla sig från en liten provokation.

Kissie fuckar ur

Hugo tycker att Kissie har spårat ur. Jag förstår inte varför?


Till inlägget >>

Printscreen

En läsare kommenterade och tyckte att jag skulle sluta ta kort med min mobil och börja printscreena istället. Blir ju mycket snyggare då.

Och då måste jag ju bara säga att jag självklart inte tar kort på skärmen med min mobil eller kamera. Jag använder mig av programmet FireShot, som är ett tillägg för Firefox. Mycket smidigt program.

Men varför blir då bilderna så fula, kanske någon tänker. Jo, för att tanken är att dom ska bli snygga och dom är självklart fixade med. Men om ni tycker att det skulle synas bättre med vanliga bilder, så kör vi på det i fortsättningen.

Kom ihåg

Kom ihåg att tips, synpunkter eller andra tankar gärna mottages.

Mejla till: [email protected].


Klicka här för att följa bloggen via Bloglovin!

Dennis M dissar Amir

Dennis M ger igen för att Amir varit elak igen.

Dennis skriver att Amir hänger ut sina vänner i bloggen, att han bloggbråkar konstant, låtsas att han är knäckt och han vill inte heller att Paow ska umgås med Dennis.

Och så klart tar han upp det här med knarket. Han säger sig ha bildbevis på att Amir drar linor på krogen.

Jag säger så här. Fram med bilderna så vi kan gå vidare i livet! :)

Amir:


Dennis M:

Blondinbella gör slut med sin Nils

Det händer mycket i bloggvärlden idag. Paow är otrogen och så berättar Blondinbella att hon och BlondinNils går skilda vägar. De skiljs åt som två vänner med brustna hjärtan, som hon själv skriver.

Har anat att detta skulle hända till slut. Tror dom är på tok för olika för varandra. Blondinbella som älskar sitt kändisliv och Nils som inte alls verkar gilla det.

Snart får vi nog se Blondinbella hand i hand med en kändis. (förlåt, Blondinbella! ska sluta spekulera nu.)


Läs även på Aftonbladet.

Paow och Hugo om otroheten

Nu är karusellen igång. Hugo är förbannad och sårad. Paow försvarar sig och säger hur mycket hon älskar Hugo. Och snart kommer väl Kissie med ett inlägg i debatten. Idag kommer alla att tycka något om detta.

Detta skriver Hugo:



Och Paow:


Läs hela inläggen: Paow, Hugo 1, Hugo 2.

Jockiboi avslöjar Paows otrohet

Vad ska man säga? Det låter ju onekligen som om Paow är avlöjad. Frågan är väl om in Hugo redan visste om detta?


Till Jockibois inlägg >>

Kissie har nått gränsen

Kissie verkar less. Men det har hon varit förr och kommer förmodligen vara framöver också. Men nu till en annan sak med inlägget. Ordet som jag skrev om i förra inlägget är tillbaka. Männsikor! Ständigt dessa männsikor.



Männsikor kissie

Jag vet att det tagits upp förr men skit i det. Att Kissie fortsätter att skriva männsikor måste ju bara vara för att jävlas? För tillrättavisad, det har hon blivit ett antal gånger.


Paow om Kissie

Nu verkar Paow ha blivit riktigt jävla tröttKissie. Förmodligen var det att Kissie sa att hon varit otrogen två gånger som tog skruv riktigt ordentligt.

Sen så får hon även in ett litet försvar till Amir, vad gäller knarkandet. Hon skriver att "enda gången Amir har prövat en drog var när kissie bjöd honom ute på krogen (?)".



Ja, vad ska man säga? Jag tror vi avvaktar helt enkelt och inväntar nästa drag.

Kissie blir Gossip Girl

Kissie skriver idag att hon vet allt om alla bloggar. Bl.a. skriver hon att "P" har varit otrogen två gånger mot "H". inte svårt att lista ut att hon menar Pawo och Hugo.

Och då hon ändå är i gång med dissandet, så måste hon ju såklart också dissa Amir. Enligt Kissie gör Amir samma sak som Kissie gjorde för ett år sedan. Alltså dissar vänner som umgås med Kissie. Dessutom får hon även med den, numera, klassiska knarkanklagelsen.

Sen är det något om hennes kille också. Om det nu är det han är?

En vanlig dag i Kissies blogg helt enkelt. Inga konstigheter.


Hugos och Linda Rosing

Hugo har hittat en gammal dikt han skrivit till Linda Rosing i samband med tv-programmet Den rätte för Rosing.


Dessie om sitt ex

För ett par månader sedan dissade Dessie sin föredetta pojkvän Jonathan. Hon beskyllde honom för både det ena och det andra. Bl.a. ska han ha rånat sitt gamla jobb och vara anmäld för våldtäkt. Riktigt hemska saker alltså.

Igår tog hon upp det igen. Hon säger bl.a. att tjejerna som legat och vill ligga med honom ska skärpa sig. Hon säger också att han nu har legat med över 60 tjejer. En ganska hög siffra kan jag tycka. Dessutom håller han på att skicka en massa hotfulla sms till folk.

Men det som talar emot detta är ju såklart antalet tjejer han har legat med. Kan verkligen en kille, som Dessies ex, få ligga med så många?

Men om alla dessa vidrigheter stämmer, är det bara att hoppas att han åker dit snart.


Bloggledig


Take Thats nya låt

Dessie skriver att pojkbandet Take That har släppt en ny låt. Och att hon är den första i världen att visa den på sin blogg.

Då måste ju det betyda att jag är tvåa i världen?


Kissies Avatarutseende

Tycker Kissie mer och mer börjar likna dom där typerna i Avatar. Och då tänker jag mest på näsan och pannan. Går som ihop på något sätt.

Iofs så har ju Kissie sett ut som en låtsasmänniska ett bra tag nu. Brun som en.. ja, jag vet inte vad. Ett hår som får byggnader och väggar att ändra form. Ögon och bröst som håller på att ploppa ut. Och så Avatar-utseendet då.

Underbart!




Kissies blogg >>

Dessies blogg igång igen

Nu verkar dom ha löst problemen med Dessies blogg. Men att den ska ha kraschat för att den fått 200 000 träffar på bara 40 minuter, har jag svårt att tro. Iaf inte 200 000 "riktiga" träffar.

Nåja. Nu är den i alla fall igång. Bra så.


Bloppis

Lördagen den 16 oktober är det dags för en stor bloppis. Platsen är Ambassadeur, Kungsgatan 18 i Stockholm. Medverkar kommer bl.a. Blondinbella, Paow och Anna Hibbs att göra.

Så om ni är sugen på lite bloggkläder är det bara att pallra er dit. Eller om ni kanske bara vill få en skymt av Paow?


Alex Schulman börjar blogga igen

Enligt Resumé som i sin tur har läst Metro, så ska Alex Schulman börja blogga igen.

Schulman säger: "Jag ska börja blogga igen, den bloggen kanske äntligen skapar den rättvisa bilden av mig".

Vart bloggen kommer finnas är oklart. TV6 är väl ingen högoddsare direkt. Men hur som helst så ska det bli mycket kul att åter få följa Alex och hans blogg.



Kul klipp med Jockiboi

Jockiboi får klagomål från granne i Kungarna av Tylösand.


Till Jockibois inlägg >>

Amir skojar till det

Haha, Amir. Så jävla dåligt att det blir bra. Kan riktigt höra hans gayskratt där i badkaret.

Och för er som inte förstår ska jag ge er en ledtråd. Kissie!


Till Amirs blogg.

Grattis Paow

Paow fyller 17 år idag och vill samtidigt passa på att slå rekord. Så många grattis som möjligt på det här inlägget. I skrivande stund är det hela 1554 kommentarer. Några till ska det väl kunna bli?


Nemos svar på tal

Nemo förklarar varför han umgicks med Kissie igår och varför han skiter i vad folk tycker. Och han var väl rätt i det han säger. Ska man bli en bra proffsbloggare, så varför inte umgås och lära av dom bästa. Rent professionellt alltså. I alla fall med Kissie. Paow får man väl anta är mer än så.


Amir gör slut med vänner

Igår sa Amir upp kontakten med två vänner. Vilka vänner kan det vara tro? Och kan man ta det seriöst? Det går ju, som bekant, fram och tillbaka i vissa bloggares liv.


Jockiboi om Nemos svek

Jockiboi har nu gått ut i bloggen och dömt ut sin kompis, Nemo. Nemo har därför lovat Jockiboi att aldrig mer umgås med Kissie.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om detta. Första tanken som slog mig var; FEJK! Det som får mig att inte tro att det är fejk är att jag fått uppfattningen att Jockiboi är ganska ärlig i sin blogg. Men samtidigt är han ju också mannen som visar upp sin mörbultade penis i bloggen. Så vad ska man egentligen tro?

Bloggvärlden håller på att spåra ur. Härligt!



Inlägg 1, inlägg 2.

Nemo och Kissie

Svaret på mitt förra inlägg kom fortare än jag trodde. Nemo är tydligen med i något projekt som Peter08 och Daniel Paris har på G. Så var det med det.

Jo just det. Nemo säger fuck till fördomar och tycker att han ska få vara med Kissie om han vill. Ja, säger han det så.

Nemo har förresten flyttat och blivit proffsbloggare som han själv kallar det. Hans nya adress är: nemo.myshowroom.se.


Kissie och Nemo

Någonting står inte rätt till här. Något säger mig att det inte bara handlar om en vanlig fika. Något är förbannat märkligt med hela situationen. Hm?

Dessutom är det inte bara ett inlägg. Och inte heller två. Nädå. Det är tre inlägg på raken.

Inlägg 1.
Inlägg 2.
Inlägg 3.

Kan det ha något med Nemos sumodräkt att göra? Fan vet.


Peter08s nya tatuering

Bra eller anus? Lutar nog åt anus. Jag menar, en rosett på vaden? Nästan likadan som sin syrra? Nja.


Länk till Peter08s inlägg.


Länk till Kissies inlägg.

Blogginfo

Har nu bytt mejladress till [email protected]. Så vill ni komma i kontakt med bloggen, är det bara att skicka iväg ett mejl.

Och kom ihåg. Alla mejl uppskattas. Har ni något att dela med er av som ni vill ska komma upp i bloggen. Skicka in! Alla mejl läses. Ju mer tips som kommer in, desto roligare blogg.

Och glöm inte bort att ni kan följa bloggen på Bloglovin. Ett enkelt sätt att hänga med.

Back In Yor Face!

Dessie flyttar

Dessie har nu lämnat Blogg.se och börjat blogga på eget håll. Hennes nya adress är www.desireenilsson.se.

I samband med flytten har det också, såklart, bytts header. Hon har rullande så det är inte samma från ena gången till den andra. Dessa är några av de nya.




Bra eller anus? Själv tycker jag att det känns ganska fräscht. Men kanske aningens tråkigt.

Paow planerar mord



Tro vem hon planerar att sälja på pappas affär?

http://paow.se/?p=25022

Falsk Blondinbella i farten

Enligt Aftonbladet, har en falsk bloggare varit i farten med ett liknande domännamn som Blondinbella.se. Många besökare har besökt bluffsidan istället för den riktiga. Sidan har publicerat Blondinbellas inlägg rakt av.

Enligt källor är det sidan http://blodinbella.se/ det handlar om. Sidan verkar dock vara nedstängd nu.

Men om vi ska vara ärliga så kan det väl inte handla om så många besökare? Sidan är ju trots allt felstavad.



Bög eller inte

Sitter och funderar på det här med Kissie och hennes sk "bögkompis" och varför hon gör det? Det enda jag kan komma på är att dom båda var med på det. Hon har gjort det förrut och vet vilken uppmärksamhet det ger.

Eller...

...så är han bög.

Eller så är alltihop så stört att det inte ens är värt att bry sig om. Men jag tror nog på det förstnämnda ändå.



Kissies inlägg
Daniels försvar

Paow och Hugo tillsammans igen

Allt mellan Hugo och Paow verkar nu vara löst. Eller allt kanske är att ta i. Men dom verkar åtminstone vara tillsammans igen. Är ju fantastiskt kul faktiskt. Dom passar alldeles perfekt för varandra.

Frågan är vad som kommer hända med Nemo nu? Får Paow fortsätta umgås med honom? Vill Nemo fortsätta träffa Paow? Kommer Hugo och Nemo bli bästisar?

Vi väntar med spänning på svaren.


Kenza visar vad hon tjänar

Kenza visar var skåpet ska stå och visar upp vad hon fakturerart under september månad. Och nu snackar vi endast reklamintäkter från bloggen.

Över 200 000 papp drar hon in på annonser. Inga dåliga siffror det inte. Kissie kommer förmodligen inte ens i närheten av dessa pengar, trots sin stora blogg. Det enda hon kommer att kontra med, är en falsk och photoshoppad faktura.

Det gäller att vara smart i bloggbranschen. Som Kenza. Eller Blondinbella. Eller vad säger ni?


Paow, Nemo och Hugo får sammanfatta veckan som gått

Innan jag går vidare så tänkte jag sammanfatta vad som hänt under veckan bloggen legat på is.

Till att börja med så verkar det ha hänt saker mellan Hugo och Paow. Detta har dom själva skrivit om saken.
Paow: Länk 1, 2, 3
Hugo: Länk 1, 2, 3, 4

Och enligt Hugo är det Nemo som är en liten bov i dramat. Men Nemo förnekar såklart. Länk 1 och 2.

Ja, vad ska man tro? Att Nemo gillar tjejer, det vet vi ju vid det här laget. Och att Hugo är en aningens svartsjuk, det vet vi också nu. Men om han har rätt att vara det? Ja, det får vi väl se.

Mer om detta kommer med största sannolikhet framöver.



Hade tänk att gå igenom en hel del mer, men jag tror vi låter det vara och blickar framåt istället. Eller förresten. Har inte Kissie hittat på något kul den här veckan? Hon brukar ju inte hålla tillbaka direkt. Något har hon säkert gjort, men nog om det.

På återseende!

Back in your face

Ursäkta bloggens frånvaro på sista tiden. Men tyvärr har det varit sjukdom i krokarna och datorn har fått vila nästan en vecka. Trist men sant!

Back in your face, motherfuckers!

Barturné med Nemo, Jockiboi och Miss Cami

Det första jag tänkte på när jag läste att Nemo, Jockiboi och Miss Cami ska ut på barturné i höst var; Nej, nej, nej. Inte turné med Brinken!

Men efter en stunds eftertanke, så varför inte. Gratis sprit och fest varje helg. Hela hösten. En hel del skulle tacka ja till det. Brinken eller inte!


Kissie kör med låtsasreklam

Kissie påstår i det här inlägget att hon samarbetar med Risifrutti. Men på Risifruttis hemsida låter det inte riktigt så. Dom säger att dom inte gör reklam hos Kissie och att hon måste skämta.

Själv tror jag inte alls det är något skämt det handlar om. Det är så här det funkar hos Kissie. Kissie, den stora bloggaren, som alla vill göra reklam hos! NOT!

Kissie vill helt enkelt få det att se ut som att företag faktiskt är intresserade att sponsra henne.



RSS 2.0